°ˆ~*¤®‰« ô_°إشــراقــة حـــب°_ô »‰®¤*~ˆ°
مرحبا بك عزيزي الزائر فى منتداك اشراقه. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه ، بعد تسجيلك سيصبح لك كامل الحرية فى التنقل و التحميل
°ˆ~*¤®‰« ô_°إشــراقــة حـــب°_ô »‰®¤*~ˆ°
مرحبا بك عزيزي الزائر فى منتداك اشراقه. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه ، بعد تسجيلك سيصبح لك كامل الحرية فى التنقل و التحميل
°ˆ~*¤®‰« ô_°إشــراقــة حـــب°_ô »‰®¤*~ˆ°
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°ˆ~*¤®‰« ô_°إشــراقــة حـــب°_ô »‰®¤*~ˆ°

_الحـلم _التحدى _ الاخلاق
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 السخينة + سد الحنك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملكة الاحزان
Admin
ملكة الاحزان


عدد المساهمات : 1171
نقاط : 3053
تاريخ التسجيل : 13/07/2011

السخينة + سد الحنك Empty
مُساهمةموضوع: السخينة + سد الحنك   السخينة + سد الحنك I_icon_minitimeالسبت سبتمبر 10, 2011 7:51 am

بسم الله الرحمن الرحيم


حد يعرف السخينة ؟.............. تعالوا اقولكم عليها

السخينة + سد الحنك 100420092931 السخينة + سد الحنك 20178cf1fb5e6ac51fdd8929b4767084 السخينة + سد الحنك F1ce59bd736d11d2482726127d26e8f4


انهاردة جيبلكم اكلة كانت جدتى بتعملها وده لفوائدها العالية وكذلك العسل الاسود ودى

[size=25]المقادير :[/size]

1- مقدار من الحلبة المغلية اوووووى
2- كوب من العسل الاسود
3- رغيفين عيش مقطعين قطع زى الفتة ومحمرنهم فى الزبدة
4- كوب سكر..

[size=25]الطريقة : [/size]

نضع العيش المحمص فى صنية ونضيف عليه مقدار الحلبة المغلية ونقول مثلا 3 اكواب شراب الحلبة المغلية نصبهم بالحلبة نفسها (حبوب الحلبة).السخينة + سد الحنك T041....... ونضيف عليهم كوب السكر ونستنى شوية اول ما العيش يشرب الخليط السابق اللى هو الحلبة والسكر هتلاقى ان العيش نفش حينها ضيفى كوب العسل الاسود وممكن تزودى شوية لو عايزة ...... واتركيها شوية وقدميها وبالهنا والشفاء السخينة + سد الحنك T088 وطبعا السعرات الحرارية عالية جدا اللى عايزة تخس ميكولش منها كتير


م\ن
بس يريت تجربوها للاطفال حلوة اوى السخينة + سد الحنك T121
ملحوظة :المهم سد الحنك غير السخينه


سد الحنك


نحمص الدقيق فى السمنه لغايه ما يتحمر وبعدين نضيف العسل الاسمر لغايه ما تتكون عجينه ونشكلها مثل ما نحب

السخينة + سد الحنك T100يارب تعجبكــــــــــــــــمالسخينة + سد الحنك T001
السخينة + سد الحنك T136
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السخينة + سد الحنك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°ˆ~*¤®‰« ô_°إشــراقــة حـــب°_ô »‰®¤*~ˆ° :: ♣اقسام حـــواء :: ♣ وصفات طبخ - اكلات - حلويات - طبخات بالصور-
انتقل الى: